Om os

Vi tilføjer et par yderligere dimensioner.

I vores branche har der i mange år været tradition for, at det er ”tallene der tæller” og derfor har der været stærk fokus på prisen som konkurrenceparameter.

Hos Ara-El har vi sat os som mål, at tilføje et par yderligere dimensioner til prisparameteren. Vi  tror ganske enkelt ikke på, at det kun er prisen og prisen alene, der tæller, når en virksomhed skal vælge leverandør i forbindelse med f.eks. komponenter til industrielle styringsprocesser og løsninger.

Derimod tror vi på, at ”kemien” i et samarbejde har en værdi, og især når den positive kemi kombineres med en kompetence, der rækker ud over det snævre område, som omfatter den enkelte komponent.

Som formidlere af komponenter til styringsløsninger, vil vores succes være betinget af vore kunders succes. Derfor har vi og vores kunder en række fælles mål. Frem for et traditionelt kunde/leverandør samarbejde, ser vi mere dette som et partnerskab. Et proaktivt partnerskab, hvor vi i vores niche vil skabe de bedst mulige betingelser for vore kunders konkurrenceevne.

Ud over de enkelte kvalitetskomponenter, vil vi være formidlere af den viden, som skabes med en treenighed, der består af producentens viden, vores viden og kundernes viden. Hermed opnår vi en synergieffekt, hvor den samlede erfaring skal udnyttes til en unik og værdiskabende konkurrencefordel for vores kunder, som på denne måde bliver mere partnere end egentlige kunder.

Derfor bliver benhård konkurrence på pris alene aldrig os. Hos Ara-El vil vi koncentrere os om de mere bløde værdier, der i sidste ende overskygger den nøgne prisparameter. Nemlig sag- og faglighed, kompetent rådgivning, innovation samt optimal  kvalitet og funktionalitet i de styringsløsninger, som vores kunder enten skal anvende eller lægge navn til.