Olieradiatorer

olieradiatorer

Kontakt Ara-El ApS

Høsten Teglværksvej 98 4690 Haslev

+45 56 28 65 50

ara-el@ara-el.dk

https://www.ara-el.dk

APO / ALO

På kolde vinterdage er det godt at komme indenfor til lun og god varme. Adax oliefyldte radiatorer tilfører varme på en skånsom, effektiv og behagelige måde. Termostaten holder temperaturen i rummet nøjagtig på det niveau du selv vælger.

Hurtig og effektiv varme

Radiatoren har en stor overflade, så varme hurtigt kan overføres til luften som strømmer hurtigt og effektivt ind i det rum, hvor du har brug for varmen. Samtidig giver det en jævn og lav temperatur på alle overflader.

Godt miljø og lavt energiforbrug

Ikke alene i hjemmet er det vigtigt for godt klima og miljø. Adax oliefyldte radiatorer er fyldt med termisk olie, som kan genbruges. De resterende dele, som er inkluderet i produkterne, kan genbruges, når radiatorerne udskiftes efter mange årtier. Lavt energiforbrug i boliger og erhvervslokaler er et mål for fremtiden.

Elektronisk termostat og lave temperaturer

Elektronisk termostat bidrager også til lav temperatur på overfladerne ved hurtigt at forbinde radiatoren. Kun den mængde energi, der er nødvendig for at holde den temperatur, du ønsker, tilføres radiatoren. Lav overfladetemperatur og reduceret energiforbrug og opvarmning er resultatet.

ADAX oliefyldt gulvovn

Adax oliefyldte radiatornyheder i Adax Design Line – En række effektive radiatorer af høj kvalitet. Norsk design og funktion til krævende vinterklima. Rustfri termostat. 3-effekttrin, indikatorlampe, rullebeskyttelse, dobbelt termisk beskyttelse, 4 hjul til nem bevægelse.

adax-basic-oljefylt-gulvovn
apo-alo