Elradiatorer

elradiatorer

Kontakt Ara-El ApS

Høsten Teglværksvej 98 4690 Haslev

+45 56 28 65 50

ara-el@ara-el.dk

https://www.ara-el.dk

Design

Vi vil altid være det bedste inden for varme, og det inspirerer os hver eneste dag med alt, hvad vi gør. Radiatorerne skal se godt ud og være lette at bruge. Designet skal give dig mulighed for at opfylde dit individuelle udtryk gennem valg af produkt og farve. Vi er virkelig ivrige efter at udvikle radiatorer, der ikke kun giver dig den gode varme, du forventer, men også inspirerer dig til at bruge elradiatoren, som en del af dit interiør.

Kvalitet

Alle vores elradiatorer samles af medarbejdere med høj motivation og professionel stolthed. Vores arbejds- og produktionsmiljø er så unikt, at flere af vores medarbejdere har været her hele deres arbejdsliv. Deres lange erfaring og høje ekspertise sikrer produkter af høj kvalitet. El-radiatorerne er børnevenlige, med lav overfladetemperatur og mulighed for at dække over kontrollen. Derudover er der monteret en stang, der sikrer afstand til gardinstof og møbler. Lav støvforbrænding reducerer lugt og snavs og der er lagt en sikring mod overophedning, når den dækkes. Adax el-radiatorer har indkapsling af ikke brændbart stål. Dette giver os mulighed for at levere en 5 års garanti på vores produkter.

Detaljer

Vores fokus har altid været på detaljerne. Detaljer, du ser frem til i en hektisk hverdag. Vi ønsker ikke kun, at give dig den varme, du har brug for, men også give dig en radiator, der føles godt i dit hjem og arbejdsliv. Dette fokus har gjort os førende i de nordiske lande og sælger til markeder i og uden for Europa.

adax-neo-panelovn-wifi-banner
clea-wifi_4
adax_miljo-1200-eco-basic

ECO Basic Panelovn

neo-digital_2

Neo Basic Digital

adax_miljo-eco-basic-glas

ECO Basic Glasovn