Projektører

projektrer

Kontakt Ara-El ApS

Høsten Teglværksvej 98 4690 Haslev

+45 56 28 65 50

ara-el@ara-el.dk

https://www.ara-el.dk

Smart Pro er det nye udvalg af LED belysningsarmaturer til mellem- og høj effektfremskrivning. Designet til at levere høj belysningsydelse, forenkle installationen, reducere vedligeholdelse af enheden og maksimere energieffektiviteten i både enkle og komplekse omgivelser. Smart Pro er den ideelle løsning til professionelle sportsapplikationer, fyrtårne, lufthavne osv. ….

smart-pro

Smart 4 2.0-serien, takket være den nyeste generation LED, kombineret med mere effektive optiske løsninger, sikrer fremragende lys-ydeevne, større visuel komfort og høj lys kvalitet. Passer perfekt ind i kontekster som parker og haver.

smart-4

HORUS projektøren garanterer høj mekanisk modstand og fremragende UV-modstand, hvilket gør den til den ideelle løsning til brug i indendørs og udendørs miljøer. HORUS er tilgængelig i en bred vifte af optik, der også passer til sportsområder.

horus

Passer til faste og mobile applikationer i udendørs og indendørs omgivelser. Genius aluminiumstøbt projektør er malet med polyesterpulver for at opnå maksimal beskyttelse mod korrosion.

genius

Den lave og mellemste kraftstøbte aluminium udendørs projektør har en bred vifte af optik (symmetrisk, asymmetrisk, cirkulær og vej) og til kompakt design. Klar til at opfylde ethvert designbehov, kan anvendes i bymæssige, industrielle og sportslige miljøer. Er også tilgængelige i hot-restrike versioner.

mercurio

Medium power-støbt aluminium udendørs projektør med ledningsrum og separat optisk rum. Frontåbning justeret med manuelle snap kroge som forbedrer effektiviteten af ​​installation og vedligeholdelse. Titanlygter er også tilgængelige, der er egnet til brug under Atex-direktivet.

titano

Høj effekt projektør op til 2000 W, støbt aluminium behandlet med trivalent passivering og malet med polyesterpulver. Colosseum er tilgængelig med en bred vifte af optik: symmetrisk diffusion, symmetrisk, koncentrering og asymmetrisk. Er også udstyret med en Gore-Tex anti-kondensat enhed til at kompensere internt tryk.

colosseum

Høj effekt udendørs projektør op til 2000 W for stor belysning. Er tilgængeligt med en bred vifte af optik: symmetrisk diffusion, koncentrisk symmetri og asymmetrisk. Lampeskifteren lettes af den separate åbning og hængslet til kroppen.

stadium