Park-, stadion-, byggepladsbelysning

park-og-stadion

Kontakt Ara-El ApS

Høsten Teglværksvej 98 4690 Haslev

+45 56 28 65 50

ara-el@ara-el.dk

https://www.ara-el.dk

Road 5 er det nye udvalg af LED armaturer, der fuldender tilbuddet til vej- og byapplikationer. Den nye familie er designet til at give bedre belysningsevne, forenkle installation og vedligeholdelse af apparater og maksimere energieffektiviteten. Road 5 er den ideelle løsning til at belyse alle former for by- og forstæder, runde, store udendørsarealer og parkeringsområder.

road-5

Street 03 er en innovativ gadearmatur designet til offentlig og privat gadebelysning, store udendørsarealer og parkeringspladser. Modulariteten af ​​LED-modulerne og de forskellige optik giver dig mulighed for at opnå forskellige niveauer af belysning, der opfylder et bredt designkrav. Optimal Output Optimize-teknologien leverer stor alsidighed og gør enheden yderst effektiv.

street-3

Street 03 Maxi er et LED-belysningssystem designet til hovedveje og urban arterier. Modulariteten af ​​LED-modulerne og de forskellige optik giver dig mulighed for at opnå forskellige niveauer af belysning, der opfylder et bredt designkrav. Optimal Output Optimize-teknologien giver stor alsidighed og gør enheden meget effektiv.

street-3-maxi

Avenue 1 er vejarmaturen med polstøbt aluminiumkrop og technopolymerkrop. Udstyret med ¼ drejende spidsåbning med aftagelig elektrisk taske etui. Tilgængelig cut-off optik med fladt eller halvskåret glas med kop. Derudover er det muligt at justere lyskroppens hældning for vinkler på mellem ± 15 °.

avenue-1

Avenue 2-3 består udelukkende af støbt aluminium og er udstyret med en ¼ omdrejningstal med aftagelige elektriske komponenter. Optik er tilgængelig i afskårne versioner (med flad glas) eller semi-cut-off (med kop). Enheden giver mulighed for at justere lysstyrkets hældning for vinkler på mellem ± 20 °.

avenue-2-3