Agenturer

Læs meget mere om vores produkter og løsninger på producenternes hjemmesider. Her får du også adgang til aktuelle online værktøjer, YouTube kanaler og facebook sider.

Terasaki er en verdensklasse specialist inden for innovative kredsløbsbeskyttelse, styring- og systemprodukter til elektrisk energidistribution. De leverer lavspændingsafbrydere til industri, marine og kommercielle byggeprojekter.

Terasaki har et højt kvalificeret team af applikationsingeniører, der tilbyder vores kunder teknisk support. Vores produkter og vores medarbejdere arbejder med sikkerhed og beskyttelse, som deres primære formål.

Besøg Terasaki’s hjemmeside

terasaki-logo_1

FRER blev grundlagt i 1980 med det formål at fremstille tavle instrumenter og har i dag et stort produkt program af analoge og digitale instrumenter.

FRER agerer innovativt på markedet og i et ønske om at efterkomme kunders krav til instrumenter af høj kvalitet og pålidelighed.

I 1992 erhvervede FRER, Meters Division af det italienske selskab CGS i Monza.

Mere end 2000 kunder over hele verden værdsætter produktkvalitet, teknisk rådgivning og den fremragende service. FRER betyder hurtighed og pålidelighed!

Besøg FRER’s hjemmeside

frer-logo

Gewiss er med mere end 40 års erfaringer en førende international producent af systemer og komponenter til elektriske lavspændingsinstallationer. 

Virksomhedens produkter omfatter mere end 20.000 produkter til El branchen, energi og belysning.

Et komplet produktsortiment, der opfylder alle de behov, der findes inden for det elektrotekniske marked i boligområder, industrielle og kommercielle sektorer.

Udover automationssystemer til hjem- og bygning, omfatter Gewiss produktsortiment distribution af energi-og beskyttelsessystemer samt belysningssystemer.

Besøg Gewiss hjemmeside

gewiss-logo

Socomec Industriel afbryder- og beskyttelses udstyr på det danske marked. Socomec er en af verdens betydene producenter af industriel last- og sikringsafbrydermateriel til tavler og maskinanlæg, kontrol og beskyttelsesudstyr samt montage og kablingssystemer.

Besøg Socomec’s hjemmeside

socomec-logo

Hohner er Spansk producent af encoder, der er blandt de førende i verden og levere høj kvalitet til en fair pris. Meget korte leveringstider til aftalt tid. Meget bredt program af alle typer standard encoder, men også mulighed for specielle ønsker.
Prøv os, et valg du ikke vil fortryde!

Besøg Hohner’s hjemmeside

hohner-logo

k-electric er producent af sikringsmateriel.

K-electric er producent af sikringsmateriel, med det kendte navn Tytan og NH-sikringsafbrydere.
Ud over det, har de overvågningsrelæer, overspændingsbeskyttelse og digitale måleinstrumenter.

Besøg k-electric’s hjemmeside

logo_k-electric_white

Schrack Technik er producent af printrelæer, industrirelæer, sikkerhedsrelæer, gruppeafbrydere, HPFI relæer, monteringskasser og skabe.

Besøg Schrack’s hjemmeside

schrack-technik

GMN er producent af friløbs lejer og koblinger. Højhastigheds- og præcisions lejer. Berøringsfrie tætninger (Labyrint og spalte). Komplette maskineslibe-spindler.

Besøg GMN’s hjemmeside

gmn-logo

Gnøsjø Klimaprodukter Gnosjö Klimatprodukter AB er et voksende familieforetagende med rødder i det gammal velkende Gnosjöanda. Med deres mangårige erfaring indenfor produktion samt inkøb holder de et højt nivau når det gælder leverancer samt kvalitet på produkterne. Virksomheden har specialiseret sig i klimatprodukter som olieradiatorer.

Besøg Gnøsjø’s hjemmeside

gnsj-klimaprodukter-logo

Rie-Tech er producent af præcisions strømoverføringsenheder. Fra mindste digital signaler til største fødestrømme samt optiske signaler. Standard og customdesign til såvel civile som militære formål.

Besøg Rie-Tech’s hjemmeside

rie-tech-logo

Mack er leverandør af  transmissionsløsninger som specialister i kulbørster og kulbørsteholdere.

Besøg Mack’s hjemmeside

mack-logo1

Lovato er producent af Kontaktorer, motorværn, maksimalafbrydere, softstartere, frekvensomformere, tryktaster, signallamper, tids- og beskyttelsesrelæer, overvågningsrelæer, relæer for opstart og kontrol af nødstrømsanlæg, relæer for fasekompensering, kapslinger mm.

Besøg Lovato’s hjemmeside

lovato-logo

Marechal Electric  Producent af Stiksystem IP66/IP67, mA/5A – 700 A, multistik, selvfrigørende stik mm.

Besøg Mareshal Electric’s hjemmeside

marechal-logo

PPI Producent af Teknisk tape. Isolation i kondensatorer, spoler og trafoer. Afdækning ved lodning, svejsning, flammeskæring, plasma og coating. EMI/RFI afskærmning. Leveres på ruller i individuelle bredder eller udstanset efter tegning.

Besøg PPI’s hjemmeside

ppi-logo

Pollmann er producent af Transient-beskyttelse og potentialudligning.

Besøg Pollmann’s hjemmeside

pollmann-logo

Wago er producent af rækkeklemmer og printklemmer.

Besøg Wago hjemmeside

wago-logo

ZF Electronics GMBH er en af verdens førende producenter af mikroswitche, vippeomskiftere og sensorer. Medarbejderne i Ara-El har stor viden og erfaring med disse produkter og er klar til at hjælpe med indesign.

Besøg ZF’s hjemmeside

zf-logo

Penlink er en leverandør af strømoverføring, slæberinge, svirvler, motorer, detektorer, elektrisk encodere, fiberoptisk drejeled, encodere, kameraer og billedforstærkere.

Besøg Penlink’s hjemmeside

penlink-logo

Finder SpA (I) er Europa’s største producent af sokkelrelæer til industrien og er i dag den eneste producent, der udelukkende producerer inden for EU. Ud over sokkelrelæer er Finder SpA (I) blandt de førende producenter af printrelæer, tidsrelæer, overvågningsrelæer, transient-beskyttelse m.m. Gennem mere end 50 år har Finder skabt sig en position som en førende og innovativ producent af produkter af høj kvalitet og er i dag et særdeles anerkendt navn inden for mange forskelligartede industrier. Finder SpA – med mere end 1.000 ansatte – har fabrikker i Italien, Spanien og Frankrig samt et verdensomspændende net med 15 datterselskaber og mere end 40 distributører.                             

Besøg FINDER’s hjemmeside

finder-logo

Technor er en international teknologi koncern, som nu er en del af Marechal Group.
Gruppens vigtigste markeder er inden for olie & gas og petro-kemisk industri. Vores produkter muliggører sikker anvendelse af elektriske komponenter i eksplosionsfarlig atmosfære.
Vores kernekompetencer er inden for elektromekanisk, instru-mentering, belysning og elektronik.
Udstyr til brug i eksplosive atmosfærer, skal opfylde kravene i internationale og nationale regler (Atex for Europa, andre IECEx og Gost etc.) og hver enkelt komponent i systemerne skal certificeres efter særlige Ex certificeringskrav.

Besøg Technor’s hjemmeside

technor-logo

ADAX Norsk design siden 1948 inden for elopvarmning. Fokus på moderne og tidssvarende designs samtidig med energibesparelse og miljøet.

Besøg ADAX hjemmeside

adax-logo